У вінницькій поліції назвали прізвище та показали фото молодика, який впритул розстрілював музиканта (ФОТО)

Новини Вінниці / У вінницькій поліції назвали прізвище та показали фото молодика, який впритул розстрілював музиканта (ФОТО)

Сьогодні поліція Вінниччини оприлюднила фото та назвала чоловіка, який 27 березня стріляв у музиканта у вінницькому ресторані «Гетьман».

Сьогодні поліція Вінниччини оприлюднила фото та назвала чоловіка, який 27 березня стріляв у музиканта у вінницькому ресторані «Гетьман», що на вул. Брацлавській. Вінничанина й досі шукають.

Нагадаємо, «стрілок» впритул «висадив» усю обойму свого травматичного пістолету. З 12 пострілів 11 гумових куль були направлені саме у музиканта. На операційному столі фахівці Вінницької лікарні швидкої допомоги вилучили з тіла співака вісім куль. З місця події зловмисник тоді втік.

 

«Потерпілий – 44-річний житель одного з сіл Тульчинського району. Він з вогнепальними пораненнями різних частин тіла каретою швидкої допомоги доставлений у вінницьку лікарню. Встановлено, що правопорушник вчинив постріли з пристрою для відстрілу гумових куль «Форд – 14Р», - йдеться у повідомленні поліції. 

Правоохоронці просять допомогти у розшуку зловмисника. Кажуть, що це - Миронюк Антон Петрович,  1987 року народження, житель м. Вінниці.

Хто володіє інформацією про місце перебування чоловіка, зображеного на фото, прохання повідомити за телефонами: (096) 329-24-68, (063) 399-11-40, (0432) 59-49-44 або 102.

Сергій Маламура

5 квітня, 2019