У вінницькій «Ниві» не кажуть про плани на наступний сезон, а новий головний тренер шукає «точкове підсилення» та воротарів

Новини Вінниці / У вінницькій «Ниві» не кажуть про плани на наступний сезон, а новий головний тренер шукає «точкове підсилення» та воротарів

Новий головний тренер вінницької «Ниви» Юрій Ярошенко, надаючи перший коментар клубній пресслужбі, обійшов тему завдання на наступний сезон, хоча по чуткам його запрошували саме для того, аби вивести команду у Першу лігу. Наразі наставник лише каже про те, що збирається вирішувати актуальні питання щодо підсилення колективу та пошуку воротарів.

Футболістам «Ниви» Ярошенка представили 15 червня. Тренерський штаб також поповнив його помічник Іван Кривошеєнко. Попередній головний тренер Олег Остапенко залишився працювати у клубі наставником воротарів.

Пресслужба зазначає, що новий тренер «відразу показав себе гарним мотиватором». У коментарі Юрій Ярошенко зауважив, що минулого сезону склад був «конкурентноздатним», але деякі футболісти залишили колектив, тому потрібне «точкове підсилення». Втім, в команді не залишилося жодного воротаря…

«Селекційна робота триває. Є кандидатури на амплуа голкіпера, які, сподіваємося, приїдуть до нас на перегляд», - пояснив Ю.Ярошенко, додавши, що залучатиме молодь з «Альянсу», де працював раніше, але їй ще треба довести, що гідна.витримати конкуренцію.

Перші контрольні матчі «Ниви» заплановано на 20 і 28 червня.

Нагадаємо, раніше граючий президент клубу Артур Загорулько заявляв, що з вересня команда гратиме на власному стадіоні – це колишній «Темп», що на вулиці Зулінського. Саме там облаштовується база клубу.  

Додамо, сезон 2022/23 у Другій лізі «Нива» завершила на 4 місці. Через гіршу різницю забитих та пропущених м’ячів «пропустила вперед» у турнірній таблиці два клуби.

Макс Мельник

16 червня, 2023