У вінницькій компанії «Аграна Фрут Україна» новий керівник

Новини Вінниці / У вінницькій компанії «Аграна Фрут Україна» новий керівник

Два місяці тому на посаду генерального директора ТОВ «Аграна Фрут Україна» призначено 38-річного Петра Мисливого. На підприємстві, яке є одним з лідерів продово-ягідної галузі, він працює з 2007 року.

Два місяці тому на посаду генерального директора ТОВ «Аграна Фрут Україна» призначено 38-річного Петра Мисливого. На підприємстві, яке є одним з лідерів плодово-ягідної галузі, він працює з 2007 року.

За повідомленням компанії П. Мисливого призначено на посаду з 17 липня 2018 року. Петро Петрович народився у Вінниці. У 2002 році він закінчив Буковинський державний фінансовий інститут, отримавши ступень з відзнакою спеціаліста за фахом «Фінанси». У 2006-му він отримав ступінь магістра з «Міжнародних фінансів та банківської справи» у Бізнес-школі при Гринвіч-Університеті, що у Лондоні.

На підприємстві ТОВ «Аграна Фрут Україна» Петро Мисливий розпочав трудову діяльність на посаді фінансового контролера у 2007-му, а через чотири роки був призначений регіональним менеджером з контролю діяльності та бізнес аналітиком у Східній Європі (Польща, Росія, Туреччина, Україна).

У травні 2015-го Петра Петровича призначено на посаду керівника департаменту по вирощуванню та переробці фруктів. На цій посаді він успішно розробив та реалізував стратегії розвитку нульової та першої трансформації – вирощування та переробки фруктів, оптимізував політику ціноутворення та розробив структуру продажу, координував діяльність закупівлі фруктів та втілив місцеві та глобальні стратегії із забезпечення сировиною.

Як у гендиректора в нього нові функції. Петро Петрович відповідає за загальне керівництво компанії, встановлює довгострокові, середньострокові та короткострокові цілі відповідно до стратегічних потреб бізнесу; забезпечує реалізацію оптимальних бізнес стратегій та гарантує ефективне виконання всіх операційних заходів всередині компанії.