У «Вінницяоблводоканалі» прокоментували «появу» пуголовки у крані на «Поділлі» та попросили повернути рибку

Новини Вінниці / У «Вінницяоблводоканалі» прокоментували «появу» пуголовки у крані на «Поділлі» та попросили повернути рибку

У воді з-під крану на «Поділлі» жінка побачила дрібну рибку – пуголовку. Такий пост з’явився в одній з груп вінницької спільноти. Появу незадекларованої істоти прокоментували на підприємстві-постачальнику.

«Сьогодні в одній з вінницьких груп жінка написала, що їй сказала знайома, а знайомій сказала сусідка, що бачила!!! Отут ми, друзі, й мусимо поділитися з вами вже НЕтаємною інформацією…  Це Едік. Універсальна розробка кращих світових лабораторій з метою дослідження стану водопровідних труб, і ми запустили його з водоканалу на Поділля з такою секретною місією», - пояснили ситуацію у КП «Вінницяоблводоканал».

У пресслужбі підприємства зазначили, що «Едік пройшов великий конкурсний відбір серед інших пуголовків, довів свою моральну та фізичну стійкість, показав найкращі результати в тактичній підготовці по подоланню 10-кілометрової відстані, здав екзамен на доскональне знання водопровідних труб від вулиці Київської до мікрорайону Поділля й шляхом голосування був обраний єдиним претендентом на виконання складного й небезпечного завдання»…

«Враховуючи секретність місії, Едік пройшов також курс володіння мистецтвом маскування, але не впорався, не впорався… На випадок, якщо Едіка хтось побачить, був проінструктований, що треба спирати все на водоканал і казати, що то через «погану воду», - додають на підприємстві.

У «Вінницяоблводоканалі» наголошують, що «подорож навколо водоканалу» Едік мав здійснити за 100 днів, і героїчно долав перешкоди на своєму шляху, аж допоки не помилився адресою й не виплив випадково у тієї сусідки».

«Моральне й фізичне виснаження беруть своє - важко пуголовку 100 днів гребти лапками (чи що там у них). Зараз звертаємося до всіх, хто бачив Едіка, з проханням повернути його нам за винагороду!!! Ми глибоко стурбовані тим, що Едік вже пʼяту годину поспіль не виходить на звʼязок… А він нам став як рідний», - зазначили на підприємстві, організувавши флешмоб #ПовернемоЕдіка разом!

Віримо в людську небайдужість.

«І наостанок. Віримо також, що здорове почуття гумору допоможе нам всім у ці скрутні часи). І пам’ятайте, що водоканал 24/7 контролює воду, яку подаємо у мережу міста - за 111 років існування Підприємства пуголовків у водопровідній воді не було зафіксовано жодного разу, чесне слово», - підбили підсумок на підприємстві.