У «Вінницяміськтеплоенерго» заявили про проблеми щодо подачі тепла

Новини Вінниці / У «Вінницяміськтеплоенерго» заявили про проблеми щодо подачі тепла

Позавчора у Вінниці стартував опалювальний сезон. Сьогодні о 10-й ранку теплоносії подають до 838 багатоповерхівок. До кінця дня, як обіцяють у КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», тепло з'явиться у всіх 1248 житлових будинках. Утім, теплими батареї стають не в усіх оселях. Причина «традиційна» – пориви тепломереж.

Позавчора у Вінниці стартував опалювальний сезон. Сьогодні о 10-й ранку теплоносії подають до 838 багатоповерхівок. До кінця дня, як обіцяють у КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», тепло з'явиться у всіх 1248 житлових будинках.

Утім, теплими батареї стають не в усіх будинках. Причина «традиційна» – пориви тепломереж. У багатьох місцях старі труби не витримують навантаження, що виникає на старті опалювального сезону. Тож аварійним бригадам доводиться ліквідовувати чимало аварій.

«Через пориви теплових мереж відключено 12 ділянок, які подають теплоносій на 39 будинків. На всі місця, де виявлені аварійні ситуації, оперативно виїжджають і працюють бригади. Через пориви внутрішньобудинкових систем станом на 10:00 17 жовтня відімкнено 30 будинків. Пориви внутрішньобудинкових систем -  зона відповідальності житлово-експлуатаційних організацій (ЖЕК, ОСББ, ЖЕО). У таких випадках послугу буде відновлено після ліквідації поривів працівниками житлово-експлуатуючих організацій, адже саме вони відповідають за внутрішньобудинкову систему», – зазначається на сайті КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго».

Про аварійні ситуації на теплотрасах мешканців Вінниці закликають повідомляти диспетчерську службу згаданого підприємства, яка працює цілодобово. Номер телефону такий: (0432) 43-34-95.
 

Юрій Ярмощук

17 жовтня, 2018