У «Вінницяміськтеплоенерго» повідомили, доки десятки будинків у центрі міста залишатимуться без тепла

Новини Вінниці / У «Вінницяміськтеплоенерго» повідомили, доки десятки будинків у центрі міста залишатимуться без тепла

У десятки житлових будинків й адміністративних будівель у центрі Вінниці, й інших мікрорайонах, припинять подавати теплоносії. С холодними батареями, зокрема, чиновники ОДА, правоохоронці, представники Феміди та чимало інших бюджетних організацій, які знаходяться у центральній частині міста.

У десятки житлових будинків й адміністративних будівель у центрі Вінниці тимчасово не подають теплоносії. С холодними батареями, зокрема, чиновники ОДА, правоохоронці, представники Феміди та чимало інших бюджетних організацій, які знаходяться у центральній частині міста. 

Мерзнути доводиться й мешканцям багатьох житлових будинків, зокрема, розташованих на вулицях Магістратській, Грушевського, Театральній та інших.

А без гарячої води залишаться чимало жителів мікрорайону Вишенька. 

Коли буде відновлено теплопостачання повідомляється на сайті КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго». Обіцяють, що сьогодні уввечері. Нагадаємо, що припинення теплопостачання пов'язано з проведенням заходів з усунення аварійної ситуації з ремонту тепломережі  по вул. Грушевського, 17  з 10:00 до 22:00 21.11.2018 р.

 


 

Юрій Ярмощук

21 листопада, 2018