У Вінниці злодій сам біг до правоохоронців. Юного «спринтера» перевіряють на причетність до серії злочинів

Новини Вінниці / У Вінниці злодій сам біг до правоохоронців. Юного «спринтера» перевіряють на причетність до серії злочинів

Вінницьким правоохоронцям відносно «підфартило» з порушником. Вранці 19 червня 18-річний біг «на зустріч» поліції з акумулятором від автівки в руках. Хлопця помітили раніше, ніж він збагнув, що потрапив у справжню халепу. Навіть «реверс» у інший бік не допоміг «спринтеру» уникнути затримання.

Вінницьким правоохоронцям відносно «підфартило» з порушником. Вранці 19 червня 18-річний біг «на зустріч» поліції з вкраденим акумулятором від автівки в руках. Хлопця помітити раніше, ніж він збагнув, що потрапив у справжню халепу. Навіть «реверс» у інший бік не допоміг «спринтеру» уникнути затримання.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент стався близько 6.00 в обласному центрі. На лінію «102» зателефонував 70-річний пенсіонер, який повідомив про викрадення в нього акумуляторної батареї.

Екіпаж патрульної поліції за лічені хвилини прибув до району, де живе вінничанин. Поліцейські відразу звернули увагу на молодого «бігуна». На людину, що займається спортом, той не був схожим… Помітивши правоохоронців, хлопець кинув крадене і почав тікати. «Перегони» закінчилися перемогою поліції.

«Спринтером» виявився 18-річний раніше судимий вінничанин. Його перевіряють на причетність до подібних злочинів.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Підозрюваному світить до 6 років ув’язнення.

Макс Мельник

20 червня, 2018