У Вінниці з'явиться ще одна модульна вбиральня

Новини Вінниці / У Вінниці з'явиться ще одна модульна вбиральня

Не секрет, що у Вінниці бракує вбиралень. Відновлювати старі підземні туалети, що з'явилися у нашому місті ще у радянські часи, чи будувати аналогічні нові, певно, бракує коштів. Тож цю проблему розв'язують за допомогою «модулів». Зокрема, таких, як от у парку біля Вишенського озера. Після того, як там з'явилася модульна вбиральня, відпочивальникам вже не потрібно стало ходити «у кущі».

Не секрет, що у Вінниці бракує вбиралень. Відновлювати старі підземні туалети, що з'явилися у нашому місті ще у радянські часи, чи будувати аналогічні нові, певно, бракує коштів. Тож цю проблему розв'язують, щоправда, повільно, за допомогою «модулів». Зокрема, таких, як от у парку біля Вишенського озера. Після того, як там з'явилася модульна вбиральня, відпочивальникам вже не потрібно стало ходити «у кущі».

Схожа вбиральня найближчим часом з'явиться на капітально відремонтованому проспекті Космонавтів. Кілька днів тому вже розпочалися роботи з її встановлення. Цей «вагончик» стоятиму неподалік адміністративної будівлі, де розташований Прозорий офіс. До речі, чимало з нас пам'ятає, що на цьому проспекті колись функціонував підземний туалет.

«До вбиральні буде проведено комунікації: водовідведення, водопостачання та електропостачання. Сама конструкція туалету металева, каркас має антикорозійне покриття, тому не псуватиметься від опадів. У холодну пору року тут не буде холодно, адже стіни утеплені», – запевнив директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

Відвідати вбиральню можна буде за певну суму. За скільки саме – поки невідомо. Її двері відкриються лише після того, як у встановлений спеціальний пристрій відвідувач вставить необхідну кількість грошових купюр. 
 

Юрій Ярмощук

20 листопада, 2018