У Вінниці журналісти вшанували пам’ять загиблих колег

Новини Вінниці / У Вінниці журналісти вшанували пам’ять загиблих колег

Сьогодні, 6 червня, у своє професійне свято журналісти Вінниччини зібралися на майдані Небесної Сотні(колишня площаТеатральна), що в обласному центрі.

Сьогодні, 6 червня, у своє професійне свято журналісти Вінниччини зібралися на майдані Небесної Сотні (колишня площаТеатральна), що в обласному центрі.

Масмедійники вшанували пам'ять українських колег, тих які загинули під час виконання своїх професійних обов’язків, і тих, які за правдиву журналістику і свою позицію були вбиті. Поіменно згадали вінницьких журналістів, які відійшли у вічність.

На знак шани запали свічі пам’яті. Сьогоднішня акція пам’яті об’єднала вінничан, які роблять перші кроки у професії і вже професійних, справжніх гуру журналістики.

«Це професія або твоя, або не твоя. Я ще з дитинства, навчаючись в школі випускав газету під назвою «Газета нашої хати». Писав все що відбувалося вдома і не уявляв іншої професії. Сьогодні журналістиці не вистачає глибини, аналізу. Зараз вона в основному інформаційного плану. Ми формуємо інформації подієві, щось відбулося, швиденько написали і забули, а за подіями стоять люди з такими історіями, біографіями», - каже журналіст газети «Голос України» Віктор Скрипник.