У Вінниці затримали підозрюваного у крадіжках, який на «справу» їздив на дорогій іномарці

Новини Вінниці / У Вінниці затримали підозрюваного у крадіжках, який на «справу» їздив на дорогій іномарці

У Вінниці затримали підозрюваного у крадіжках, який на «справу» їздив на дорогій іномарці Учора ввечері на проспекті Космонавтів у Вінниці власник «ВАЗу» помітив, що хтось обікрав його автівку – зняв акумулятор, чохли з сидінь. З салону зникли документи, магнітола, мобільний телефон. Постраждалий одразу звернувся в поліцію. Патрульні почали шукати зухвалого крадія, припускаючи, що той знаходиться ще у цьому мікрорайоні.

Учора ввечері на проспекті Космонавтів у Вінниці власник «ВАЗу» помітив, що хтось обікрав його автівку – зняв акумулятор, чохли з сидінь. З салону зникли документи, магнітола, мобільний телефон. Постраждалий одразу звернувся в поліцію. Патрульні почали шукати зухвалого крадія, припускаючи, що той знаходиться ще у цьому мікрорайоні.

Неподалік від місця крадіжки, якщо точніше – на вул. Порика, увагу патрульних привернув молодий чоловік з жіночою сумочкою в руках. Він збирався сісти у свій автомобіль «Audi A6». Правоохоронці вирішили перевірити підозрілого власника дорогої іномарки, бо за описом потерпілого він був схожий на зловмисника, що півгодини тому обікрав «ВАЗ».

За кілька хвилин їх підозри підтвердилися: у салоні іномарки вони побачили викрадені речі. А ще й великий ніж, не схожий на кухонний. Патрульні негайно викликали слідчо-оперативну групу.

Затриманого підозрюють у скоєні низки крадіжок. Він перебуває у слідчому ізоляторі, а його автомобіль на штрафному майданчику.

Юрій ЯРМОЩУК

Юрій Ярмощук

1 лютого, 2018