У Вінниці затримали «наркодилерів-гастролерів»

Новини Вінниці / У Вінниці затримали «наркодилерів-гастролерів»

У Вінниці водій легковика «Skoda Octavia» потрапив у об’єктив пристрою TruCam. Коли правоохоронці перевіряли авто, то помітили у водія та пасажирів ознаки наркотичного сп’яніння. Відомо, що під час огляду авто у правопорушників було вилучено 62 таблетки, схожі на наркотики extasy.

У Вінниці водій легковика «Skoda Octavia» потрапив у об’єктив пристрою TruCam. Коли правоохоронці перевіряли авто, то помітили у водія та пасажирів ознаки наркотичного сп’яніння. Відомо, що  під час огляду авто у правопорушників було вилучено 62 таблетки, схожі на наркотики extasy.

Як повідомили на сайті i-vin.info посилаючись на прес-службу патрульних, 21 липня у Вінниці, патрульні поліцейські  за допомогою пристрою TruCam зупинили автомобіль «Skoda Octavia», який мчав зі швидкістю 118 км/год.

Під час спілкування з 28-річним водієм інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Утім від медичного огляду в лікаря-нарколога він відмовився. Водночас нервовою поведінкою  чоловік привернув увагу копів до трьох пасажирів і самої машини.

Також у салоні транспортного засобу патрульні виявили 62 таблетки, схожі на наркотики extasy, порошкоподібну речовину рожевого кольору і пакет з рослинною речовиною зеленого кольору.

Відомо, що водій та його пасажири є мешканцями Львівської області.

На водія, який керування транспортним засобом у стані сп’яніння відбувся лише протоколом. Наразі справою про наркотики займається кримінальна поліція.