У Вінниці «застукали» чоловіка, який заглядає в машини на Вишеньці. Поліцію просять переглянути записи відеокамер (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці «застукали» чоловіка, який заглядає в машини на Вишеньці. Поліцію просять переглянути записи відеокамер (ВІДЕО)

Сьогодні вінничанин Олександр Кондратюк у соцмережі Telegram оприлюднив відео, на якому видно, як підозрілий чоловік із наплічником «крутиться» біля припаркованих поблизу магазину «Грош» на 600-річчя авто. Чоловік ніби вичікує, коли не буде перехожих, а потім приколює шини автівок… Для чого, залишається лише здогадуватись

Сьогодні вінничанин Олександр Кондратюк у соцмережі Telegram оприлюднив відео, на якому видно, як підозрілий чоловік із наплічником «крутиться» біля припаркованих поблизу магазину «Грош» на вулиці 600-річчя авто. Чоловік ніби вичікує, коли не буде перехожих, а потім приколює шини автівок… Для чого, залишається лише здогадуватись.

«Залишив машину на 20 хв. Повернувся - помітив спущене колесо. Поміняв на запаску, поїхав на шиномонтаж, там сказали, що шина порізана, три проколи ножем. Вдома передивився відео з реєстратора. На них видно, як мужик з рюкзаком вичікує моменту, коли не буде перехожих. Коли третє відео переглядав на комп’ютері з навушниками, то чітко чутно звук проколу. Будьте обережні», - пише вінничанин.

Сьогодні ж іще одна вінничанка написала у соцмережі, що бачила цього чоловіка біля літака на площі Костянтина Могилка.

«Сьогодні о 10.00 цього чоловіка, який може проколювати колеса, бачила біля літака на Лісопарку, заглядав у машини… Це точно він, бо заглядав в моє авто і, побачивши мене, розвернувся», - пише вінничанка.

Свідки просять поліцію та Муніципальну варту переглянути камери відеонагляду, аби встановити особу чоловіка та з’ясувати його наміри.  

Сергій Маламура

14 серпня, 2019