У Вінниці запустили консультаційний «Колл-центр» для «Прозорого офісу»

Новини Вінниці / У Вінниці запустили консультаційний «Колл-центр» для «Прозорого офісу»

У Вінниці, для покращення якості надання послуг в «Прозорому офісі», запрацював консультаційний «Колл-центр». Наразі «Колл-центр» працює у тестовому режимі. Завдяки даній послузі вінничани зможуть зекономити свій час в чергах, та зможуть отримати інформацію про роботу того чи іншого оператора не виходячи з дому.

У Вінниці, для покращення якості надання послуг в «Прозорому офісі», запрацював консультаційний «Колл-центр». Наразі він працює у тестовому режимі. Завдяки цій послузі вінничани зможуть зекономити свій час в чергах та отримати інформацію про роботу того чи іншого оператора не виходячи з дому.

Як повідомили на сайті міської ради, у Вінницькому Центрі адміністративних послуг розпочав роботу довідково-консультаційний «Колл-центр», у якому два оператори з понеділка по п’ятницю будуть надавати консультації стосовно послуг та графіку роботи «Прозорих офісів» міста.

"Цього тижня ми розпочали роботу нашого довідково-консультаційного «Колл-центр». Відтепер, зателефонувавши до «Колл-центру», можна дізнатися про графік роботи «Прозорих офісів» міста, про роботу віддалених робочих місць, отримати перелік послуг, які надаються у Територіальних відділеннях, адже вони дещо відрізняються. Отримати консультацію по деяких видах послуг, дізнатися їх вартість. Також можна дізнатися інформацію щодо стану опрацювання послуги та термін її виконання", - розповіла директор департаменту адміністративних послуг Ірина Копчук.

Також отримати консультацію щодо послуг «Прозорих офісів» та залишити відгук можна і на сторінці Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради у Фейсбук - Центр адміністративних послуг "Прозорий офіс" Вінницької міської ради

Телефонувати можна за номером (0432) 65 50 50, з 09:00 до 17:00.