У Вінниці запустять новий автобусний маршрут

Новини Вінниці / У Вінниці запустять новий автобусний маршрут

Мешканцям мікрорайону Тяжилів, що у Вінниці, стане легше потрапити у центр міста. З першого вересня мають запустити новий автобусний маршрут №17 «Тяжилів – музей М. Коцюбинського». Певний час він працюватиме, так би мовити, у тестовому режимі. Два автобусу курсуватимуть з 6:30 до 20:20, з інтервалом руху десь у 35 хвилин. Після з’ясування пасажиропотоку, можливо, вноситимуться якісь корективи.

Мешканцям мікрорайону Тяжилів, що у Вінниці, стане легше потрапити у центр міста. Як й тим, хто працює на підприємствах у згаданому мікрорайоні, а мешкає у інших куточках обласного центру. З першого вересня мають запустити новий автобусний маршрут №17 «Тяжилів – музей М. Коцюбинського».

Певний час він працюватиме, так би мовити, у тестовому режимі. Два автобуса курсуватимуть з 6:30 до 20:20, з інтервалом руху десь у 35 хвилин. Після з’ясування пасажиропотоку, можливо, вноситимуться якісь корективи.

Як зазначається на сайті мерії Вінниці, від зупинки «Музей М. Коцюбинського» до мікрорайону Тяжилів автобуси рухатимуться по проспекту Коцюбинського, вулицях Привокзальній, Лебединського, М. Шимка, О. Антонова, Чехова,  Ватутіна. В зворотному напрямку – по вулицях Ватутіна, Чехова, О. Антонова, М. Шимка, Лебединського, Привокзальній, просп. Коцюбинського, Замостянській, Брацлавській та Нансена.
 

Юрій Ярмощук

30 серпня, 2018