У Вінниці закінчили роботи по побудові модернізованого спортивного майданчику на Тяжилові (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці закінчили роботи по побудові модернізованого спортивного майданчику на Тяжилові (ФОТО)

У Вінниці, а саме у мікрорайоні Тяжилів з’явився новий спортивний комплекс для гри у футбол та волейбол. У дописі, розміщеному на офіційній сторінці мера міста Сергія Моргунова зазначено, що такі зони для активного дозвілля вінничан створюють по всьому місту, але важливо, щоб ставлення мешканців до них було відповідальним.

У Вінниці, а саме у мікрорайоні Тяжилів, з’явився новий спортивний комплекс для гри у футбол та волейбол. У дописі, розміщеному на офіційній сторінці мера міста Сергія Моргунова у Facebook, зазначено, що такі зони для активного дозвілля вінничан створюють по всьому місту, але важливо, щоб ставлення мешканців до них було відповідальним.

Як повідомляють на сторінці міського голови Сергія Моргунова у Facebook, на Тяжилові поруч з Родинним озером з’явився спортивний майданчик для гри у волейбол та гандбол. Відомо. що з’явилась дана зона для активного відпочинку завдяки реалізації одного із проектів-переможців конкурсу «Бюджет громадських ініціатив-2019».

– Це приклад ідеї мешканців району, яку ми спільно реалізували. – йдеться у дописі. – Проект став одним з переможців конкурсу «Бюджет громадських ініціатив-2019», а сьогодні вже діти та дорослі можуть грати у пляжний волейбол, гандбол та теніс.

На території облаштованого спортивного майданчика також встановили освітлення та камери відеонагляду.

Новини Вінниці / У Вінниці закінчили роботи по побудові модернізованого спортивного майданчику на Тяжилові (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці закінчили роботи по побудові модернізованого спортивного майданчику на Тяжилові (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці закінчили роботи по побудові модернізованого спортивного майданчику на Тяжилові (ФОТО)
Ірина Заіковата

18 вересня, 2019