У Вінниці з 2 по 4 червня пройшли півфінальні матчі чемпіонату України з хокею на траві.

Новини Вінниці / У Вінниці з 2 по 4 червня пройшли півфінальні матчі чемпіонату України з хокею на траві.

Серед чотирьох учасників півфіналу, одразу три команди представляли Вінницю і лише одна Житомирську область Матчі проходили із серії до двох перемог..

Перша пара привернула до себе найбільше уваги, оскільки ХК «Вінниця 1981» протистояв чинному чемпіону та лідеру змагань - «ОКС-ШВСМ».

Перший поєдинок закінчився прогнозовано із рахунком 4:2, на користь підопічних Павла Мазура. В другому матчі інтрига трималась до останньої хвилини, але «ОКС-ШВСМ» зміг дотиснути опонента та за підсумками обох поєдинків вийти до фіналу.

В інших півфінальній грі зустрілися вінницька «ШВСМ-Олімпія» та житомирський «Фенікс». Порівняно з першою серією, де був яскраво виражений фаворит, у другій аби виявити ще одного фіналіста, довелося проводити третій поєдинок. Перший двобій завершився із рахунком 4:1 на користь вінничан, а у другій грі основний час завершився внічию(3:3). Для виявлення переможця другого матчу, проводилася серія булітів, де перемогу святкували гості із Житомирської області. Все вирішувалося у третьому додатковому матчі, у якому мінімальну перемогу (3:2) отримала вінницька «ШВСМ-Олімпія» та вийшла до фіналу чемпіонату.

За підсумками півфінальних матчів, за золоті медалі чемпіонату України змагатимуться дві команди із Вінниці - «ОКС-ШВСМ» та «ШВСМ-Олімпія», а за бронзу поборються ХК «Вінниця 1981» та «Фенікс».  Серії ігор пройдуть у Вінниці з 16 по 18 червня. Поєдинки проходитимуть до двох перемог.