У Вінниці визначилися щодо старту опалювального сезону. Мер пообіцяв, що тепло поступить в будинки містян вчасно

Новини Вінниці / У Вінниці визначилися щодо старту опалювального сезону. Мер пообіцяв, що тепло поступить в будинки містян вчасно

У Вінниці опалювальний сезон розпочнеться вчасно. Принаймні це пообіцяв сьогодні міський голова Сергій Моргунов. За словами мера, якщо упродовж трьох діб середньодобова температура повітря становитиме нижче 8 градусів, - то уже з наступного тижня планується подати тепло у дитячі садочки, школи та лікарні.

У Вінниці опалювальний сезон розпочнеться вчасно. Принаймні, це пообіцяв сьогодні міський голова Сергій Моргунов. За словами мера, якщо упродовж трьох діб середньодобова температура повітря становитиме нижче 8 градусів, - то уже з наступного тижня планується подати тепло у дитячі садочки, школи та лікарні.

«З наступного тижня ми плануємо розпочати подавати тепло в лікарні, дитячі садочки і школи. Так ми це робимо щороку. І поступово переходити до подачі теплоносія в будинки. Думаю, що з 15 жовтня, як було і заявлено Кабінетом Міністрів України вчора під час засідання Уряду, - опалювальний сезон розпочнеться вчасно. Вже є моє доручення і буде прийняте відповідне рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради щодо початку опалювального сезону», - сказав Сергій Моргунов.