У Вінниці виступить унікальний колектив: на народних інструментах музиканти виконуватимуть всесвітньовідомі рок-хіти

Новини Вінниці / У Вінниці виступить унікальний колектив: на народних інструментах музиканти виконуватимуть всесвітньовідомі рок-хіти

У наше місто з концертом завітає НАОНІ – Національний академічний оркестр народних інструментів України. Колектив унікальний: на 40 народних інструментах музиканти виконуватимуть найвідоміші у світі рок-хіти. Кого зацікавило, не пропустіть їх концерт. Відбудеться він 30 січня в залі Вінницької обласної філармонії. Ціни на квитки доступні кожному – усього 100 гривень.

У наше місто з концертом завітає НАОНІ – Національний академічний оркестр народних інструментів України. Колектив унікальний: на 40 народних інструментах музиканти виконуватимуть найвідоміші у світі рок-хіти. 

Кого зацікавило, не пропустіть їх концерт. Відбудеться він 30 січня в залі Вінницької обласної філармонії. Ціни на квитки доступні кожному – усього 100 гривень.

«НАОНІ ось уже п’ять десятиліть дарує слухачам приголомшливе виконання справжніх музичних шедеврів. Віртуозні і артистичні учасники колективу полюбилися не тільки українській публіці: оркестр тепло зустрічають у всьому світі. За плечима оркестру — понад 5 тисяч успішних концертів в різних країнах. Саме цій команді професіоналів випала честь відкривати українське «Євробачення-2017», – зазначається в анонсі концерту.

Юрій Ярмощук

16 січня, 2019