У Вінниці виступить «Синяя птица»

Новини Вінниці / У Вінниці виступить «Синяя птица»

Так, це відомий ще з радянських часів вокально-інструментальний гурт, пісні якого стали шлягерами у 70-80-х роках минулого століття. На початку березня цей колектив планує виступити у Вінниці. Охочі матимуть можливість на кілька годин зануритися у ностальгічну атмосферу й почути їхні композиції, найпопулярнішими серед яких стали «Ти мені не снишся», «Клен», «Мамина платівка», «Гірко», «Слова», «Так ось яка ти», «В море ходять пароплави», «Я йду тобі назустріч »,« Білий теплохід».

Так, це відомий ще з радянських часів вокально-інструментальний гурт, пісні якого стали шлягерами у 70-80-х роках минулого століття. 

На початку весни цей колектив планує виступити у Вінниці. Охочі матимуть можливість на кілька годин зануритися у ностальгічну атмосферу й почути їхні композиції, найпопулярнішими серед яких стали «Ти мені не снишся», «Клен», «Мамина платівка», «Гірко», «Слова», «Так ось яка ти», «В море ходять пароплави», «Я йду тобі назустріч »,« Білий теплохід».

Концерт має відбутися 10 березня у Будинку офіцерів. Квитки коштуватимуть від 120 до 480 гривень. Про це повідомляється на сайті moemisto.

Юрій Ярмощук

8 грудня, 2018