У Вінниці виступатимуть два всесвітньовідомих скрипаля

Новини Вінниці / У Вінниці виступатимуть два всесвітньовідомих скрипаля

У Вінницькій обласній філармонії 7 грудня мають виступити два скрипаля світового рівня – Олександр Семчук і Катальдо де Пальма (Італія). Спільно з академічним камерним оркестром «Арката» вони презентують унікальну програму, що охоплює кілька епох.

У Вінницькій обласній філармонії 7 грудня мають виступити два скрипаля світового рівня – Олександр Семчук і Катальдо де Пальма (Італія). Спільно з академічним камерним оркестром «Арката» вони  презентують унікальну програму, що охоплює кілька епох.

О. Семчук – один із найвідоміших українських скрипалів, названий італійською пресою за бездоганний смак, віртуозний стиль і масштабне мислення «Принцем Скрипки». 

А Катальдо де Пальма — знаний у світі скрипаль та альтист, який виступав у відомих залах, таких як Карнегі-холл й Лінкольн-центр в Нью-Йорку та інших.

«У концерті прозвучать як всесвітньо відомі твори Антоніо Вівальді та Астора П’яццолли, так і вперше виконувані у Вінниці «Американські пори року» Філіппа Ґласса та «Пори року. Переосмислюючи Вівальді» Макса Ріхтера. Оригінальне поєднання вишуканого бароко і зухвалого модерну, сонячна Італія та пристрасна Аргентина, консервативна Великобританія та прогресивна Америка – у нас із вами є унікальна можливість прожити цілих чотири роки музики», – зазначається на сайті Вінницької обласної філармонії.

До речі, вартість квитка – лише 100 гривень.


 

Юрій Ярмощук

25 листопада, 2018