У Вінниці виробники з 10 міст привезли крафтову продукцію (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці виробники з 10 міст привезли крафтову продукцію (ФОТО)

Сьогодні, 1 лютого, Вінниці відкрилася Всеукраїнська виставка-ярмарок крафтової продукції «UKRAINE KRAFT». Свою ексклюзивну продукцію до обласного центру привезли виробники з десяти міст України.

Сьогодні, 1 лютого,у Вінниці відкрилася Всеукраїнська виставка-ярмарок крафтової продукції «UKRAINE KRAFT». Свою ексклюзивну продукцію до обласного центру привезли виробники з десяти міст України.

Три дні, в Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати, вінничани та гості міста зможуть дегустувати та придбати різноманітні крафтові продукти та напої, яких не можна купити у супермаркетах та мережевих магазинах. Тут представленні сири, вина, солодощі, наливки, настійки, медова продукція, безалкогольні  напої, кава та чай. Вхід на виставку-ярмарок вільний.

«Така виставка у Вінниці проводиться вперше. Мета познайомити вінничан з крафтовою продукцією, просувати та популяизувати крафтовий бренд, щоб вінничани мали можливість скуштувати сири та іншу продукцію, яких не можна купити в супермаркетах. Такі ярмарки не рідко проводять у Києві,  тепер у Вінниці.  Сьогодні приїдуть представники інших міст, аби подивитися як все це відбувається  і організвується, щоб перейняти досвід та попередньо домовитися про проведення у себе в містах», - розповів організатор виставки-ярмарку, директор Центру Молодіжних Ініціатив «ТОП ФЕСТ Україна» Олег Безсмертний.

Новини Вінниці / У Вінниці виробники з 10 міст привезли крафтову продукцію (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці виробники з 10 міст привезли крафтову продукцію (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці виробники з 10 міст привезли крафтову продукцію (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці виробники з 10 міст привезли крафтову продукцію (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці виробники з 10 міст привезли крафтову продукцію (ФОТО)