У Вінниці вирішили прибрати з площі Ліверпуль раритетний «Ягуар»

Новини Вінниці / У Вінниці вирішили прибрати з площі Ліверпуль раритетний «Ягуар»

На ранок 27 вересня заплановано прибрати з площі Ліверпуль автомобіль «Ягуар XJ6», який став окрасою майданчику поруч із композицією The Beatles. На таке рішення нібито міська влада та власник автівки керівник музею моделей транспорту Олександр Вдовиченко, який подарував її Вінниці, пішли через періодичні пошкодження даху вандалами, які заради фото вилазять на машину. Так, сьогодні дах довелося вже вп’яте ремонтувати.

На ранок 27 вересня заплановано прибрати з площі Ліверпуль автомобіль «Ягуар XJ6», який став окрасою майданчику поруч із композицією The Beatles. На таке рішення міська влада та власник автівки керівник музею моделей транспорту Олександр Вдовиченко, який подарував її Вінниці, пішли через періодичні пошкодження даху вандалами, які заради фото вилазять на машину. Так, сьогодні дах довелося вже вп’яте ремонтувати.

Прибирати «Ягуар XJ6» збираються об 11.00. За неофіційною інформацію, постійні випадки вандалізму обурили очільників міськради та вони й вирішили, що краще залишити площу без автівки. Останньою краплею став сьогоднішній випадок. Вже п’ятий. Знову любителі «чудових» фото на даху, залізли та погнули залізо.

«Зараз пишу заяву у поліцію щодо чергового випадку. Сьогодні з ранку діти з 17-ої гімназії скакали по даху автомобіля. Думаю, що їх відшукають. Три дні тому була дівчина… Якщо б усіх оштрафували, то ми б вже нову плівку для даху купили, а згодом і нове таке ж саме авто. Всім ворогам на зло», - зазначив NaПарижі О. Вдовиченко.

Як пояснять вінничанам те, що авто прибирають? Десь так, що подарок чудовий, але містяни не готові до такого. Якщо все ламають, то краще обмежити можливість ламати. «Ягуар» попередньо планують перевезти на територію Вінницького технічного університету.

Потім О. Вдовиченко збирається авто встановили біля музею. Пояснює, що у такому випадку хоча б зможе наглядати за раритетом.

Нагадаємо, у мережі стали популярними світлини та відео з тими, хто залазив на дах. Наприклад, дівчина у коротеньких шортах однією з перших пошкодила дах. Повна колекція місцевих вандалів є у ситуаційному центрі Муніципальної поліції, камери відеонагляду якої фіксують такі факти.