У Вінниці вирішили оновити ще один "Прозорий офіс" (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці вирішили оновити ще один "Прозорий офіс" (ФОТО)

У Вінниці навпроти Центрального стадіону, що на Замості, проводять реконструкцію приміщення для нового центру надання адміністративних послуг. За основу було взято відділення «Прозорого офісу», що знаходиться на Вишеньці.

У Вінниці поблизу Центрального стадіону, що на Замості, проводять реконструкцію приміщення для оновлення центру надання адміністративних послуг. За основу було взято відділення «Прозорого офісу», що знаходиться на Вишеньці. Раніше замостянське відділення було значно меншим. Тепер розширяється.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook мер Вінниці Сергій Моргунов:

«Комфортні, сучасні умови і необхідний спектр соціальних послуг в одному місці. У Прозорому офісі на Замостя облаштовуємо приміщення для створення офісу за прикладом того, який є у відділенні «Вишенька».

Зручність, оперативність, можливість економити свій час - це все важливо для жителів з точки зору поліпшення якості обслуговування. Крім того, з кожним роком кількість відвідувачів наших ЦНАП зростає.

Новий соціальний офіс розміститься на другому поверсі адмінбудівлі по Замостянської, 7. Будівельні роботи вже почалися. Зараз влаштовують внутрішні інженерні мережі, демонтують стару підвісну стелю, готують до подальшого ремонту підлогу і стіни. Реконструкція під центр надання адміністративних послуг відбувається в співфінансуванні з державним бюджетом», - йдеться в публікації.