У Вінниці випустять велосипедний календар

Новини Вінниці / У Вінниці випустять велосипедний календар

Цей Вінницький велокалендар стане своєрідним путівником для прихильників двоколісних транспортних засобів. На ньому будуть вказані усі заплановані заходи велосипедистів, які мають відбутися у Вінниці та інших містах нашої країни у 2019 році. Презентація цього календаря відбудеться 11 січня о 18:00 в HUB Місто змістів. Про це повідомляється на сторінці у Facebook спільноти «Критична маса. Вінниця». До речі, кошти від реалізації частини його накладу планують витрати на придбання рацій, які використовуватимуть при проведенні велоівентів.

Цей Вінницький велокалендар стане своєрідним путівником для прихильників двоколісних транспортних засобів. На ньому будуть вказані усі заплановані заходи велосипедистів, які мають відбутися у Вінниці та інших містах нашої країни у 2019 році. 

Презентація цього календаря відбудеться 11 січня о 18:00 в HUB Місто змістів. Про це повідомляється на сторінці у Facebook спільноти «Критична маса. Вінниця».

До речі, кошти від реалізації частини його накладу планують витрати на придбання рацій, які використовуватимуть при проведенні велоівентів.


 

Юрій Ярмощук

24 грудня, 2018