У Вінниці виявили чорну коробку, евакуювали півтори сотні відвідувачів торгового центру

Новини Вінниці / У Вінниці виявили чорну коробку, евакуювали півтори сотні відвідувачів торгового центру

Учора близько 5-ї години дня до поліції зателефонував вінничанин та повідомив про підозрілу чорну коробку, яку він виявив під своїм Mitsubishi Lancer, залишеним біля торгового центру на вул. Батозькій. На місце пригоди прибули вибухотехніки, слідчо-оперативна група, кінологи, рятувальники. Через ймовірну небезпеку з приміщення торгового центру були евакуйовані півтори сотні відвідувачів. На прилеглу територію тимчасово був обмежений доступ.

Учора близько 5-ї години дня до поліції зателефонував вінничанин та повідомив про підозрілу чорну коробку, яку він виявив під своїм Mitsubishi Lancer, залишеним біля торгового центру на вул. Батозькій.

На місце пригоди прибули вибухотехніки, слідчо-оперативна група, кінологи, рятувальники. Через ймовірну небезпеку з приміщення торгового центру були евакуйовані півтори сотні відвідувачів. На прилеглу територію тимчасово був обмежений доступ.

За якийсь час з'ясувалося, що в коробці немає вибухівки чи інших небезпечних речовин.

«Вибухотехніки перевірили вміст коробки. Там знаходився невідомий предмет, який не містить небезпеки оточуючим. Ця інформація зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян», – зазначили у відділі комунікацій поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, учора у Вінниці загорілася будівля «Векторбанку».

Юрій Ярмощук

17 жовтня, 2018