У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)

Схоже, що у Вінниці є всі шанси стати конкурентом Ужгорода і переманити туристів під час цвітіння сакур. Адже з кожним роком в обласному центрі все більше висаджують японських вишень. Вже не перший рік вінничан та гостей міста щовесни радує своїм ніжно-рожевим цвітінням сакури на алеї, що по вулиці Порика.

Схоже, що у Вінниці є всі шанси стати конкурентом Ужгорода і переманити туристів під час цвітіння сакур. Адже з кожним роком в обласному центрі все більше висаджують японських вишень. Вже не перший рік вінничан та гостей міста щовесни радує своїм ніжно-рожевим цвітінням сакури на алеї, що по вулиці Порика.

 

Крім того, у Вінниці почали розпускатись ніжно-білі магнолії. Так, найбільше розцвіли дерева екзотичної магнолії на території військового шпиталю, по вулиці Князів Коріатовичів. І попри те, що квіти лише зацвіли, а частина ще у бутонах, довкола неймовірний аромат.

Загалом на території військового госпіталю кільканадцять дерев білої магнолії, які ростуть біля різних корпусів медзакладу. Ними милуються та фотографують, як тамтешні пацієнти, так і вінничани, які приходять спеціально полюбуватися екзотичним цвітом.

А от рожеві магнолії, яких у місті також чимало, зокрема на майдані Небесної сотні, поки що не прокинулися від зимової сплячки. 

Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці, вслід за сакурами, почали розцвітати білі магнолії. Рожеві чекають своєї черги (ФОТО)