У Вінниці водійка без "прав" збила на "зебрі" жінку-пішохода, яка померла до приїзду медиків (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці водійка без "прав" збила на "зебрі" жінку-пішохода, яка померла до приїзду медиків (ФОТО)

У Вінниці водійка автомобіля "Skoda" збила 65-річну жінку-пішохода, яка саме перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпіла отримала не сумісні з життям травми, та померла на місці аварії.

У Вінниці водійка автомобіля "Skoda" збила 65-річну жінку-пішохода, яка саме перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Пенсіонерка отримала не сумісні з життям травми, та померла на місці аварії.

Як повідомляють в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 8 грудня близько 21.30 години в обласному центрі по вулиці Стельмаха сталась дорожньо-транспортна пригода. 53–річна вінничанка, керуючи автомобілем Skoda Octavia, допустила наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Поліцейські з’ясували, що кермувальниця не мала водійського посвідчення, тому не мала сідати за кермо... Її автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання  до 8 років позбавлення волі. 

Новини Вінниці / У Вінниці водійка без "прав" збила на "зебрі" жінку-пішохода, яка померла до приїзду медиків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці водійка без "прав" збила на "зебрі" жінку-пішохода, яка померла до приїзду медиків (ФОТО)
Ірина Заіковата

9 грудня, 2019