У Вінниці водій Volkswagen насмерть збив жінку на переході й зухвало тікав з місця ДТП (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці водій Volkswagen насмерть збив жінку на переході й зухвало тікав з місця ДТП (ФОТО)

Шокуюча ДТП сталася у Вінниці ввечері 8 серпня. На проспекті Коцюбинського біля торговельного центру «ПетроЦентр» «Volkswagen» насмерть збив жінку на пішохідному переході. Фото з місця події очевидці почали публікувати у соцмережах близько 22-ї години.

Шокуюча ДТП сталася у Вінниці ввечері 8 серпня. На проспекті Коцюбинського біля торговельного центру «ПетроЦентр» Volkswagen насмерть збив вінничанку на пішохідному переході. Фото з місця події очевидці почали публікувати у соцмережах близько 22-ї години.

Пишуть, що водій навіть не зупинився і хотів втекти, але небайдужі почали його наздоганяти. Тікав винуватець аварії доволі зухвало, створюючи аварійні ситуації, мчав навіть тротуарами. Більше того – встиг розбити машину чоловіка, який його наздоганяв. Зупинити Volkswagen вдалося біля зупинки «Площа Перемоги».

Наразі чекаємо подробиць ДТП від поліції, а в соцмережах шукають свідків аварії.

Фото із соцмереж Viber і Telegram

Новини Вінниці / У Вінниці водій Volkswagen насмерть збив жінку на переході й зухвало тікав з місця ДТП (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці водій Volkswagen насмерть збив жінку на переході й зухвало тікав з місця ДТП (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці водій Volkswagen насмерть збив жінку на переході й зухвало тікав з місця ДТП (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці водій Volkswagen насмерть збив жінку на переході й зухвало тікав з місця ДТП (ФОТО)
Сергій Маламура

9 серпня, 2019