У Вінниці водій легковика, якого раніше позбавили права сідати за кермо, спричинив масштабну ДТП (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці водій легковика, якого раніше позбавили права сідати за кермо, спричинив масштабну ДТП (ФОТО)

Стали відомі подробиці учорашньої ДТП на Замості.

Стали відомі подробиці учорашньої ДТП на Замості. У патрульній поліції повідомили, що один з її учасників, ймовірний винуватець, був за кермом з ознаками алкогольного спяніння. А раніше його позбавили водійських прав.

«25-го січня близько 20-ї години у Вінниці трапилась дорожньо-транспортна пригода між трьома автомобілями. Водій «Шкоди» проїхав перехрестя вулиць Академіка Янгеля та Замостянська на забороняючий червоний сигнал світлофора та здійснив зіткнення з «Мерседесом», який рухався в режимі маршрутного таксі. Після цього порушник зіткнувся ще й з «Мазда СХ 5» і зупинився в дереві», – повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.

У цій пригоді дивом ніхто не постраждав. Той, повідомила згадана прес-служба, через кого усе ніби сталося, неушкодженим вийшов з авто та побіг у двір будинків. Там його за якийсь час й виявили патрульні. Йому запропонували пройти відповідний тест на наявність алкоголю в організмі, але він відмовився.

На нього склали протоколи за керуванням автомобілем напідпитку, за вчинення ДТП. А також дві постанови, оскільки виявилося, що він був позбавлений права керувати автомобілем та не мав при собі необхідних документів.


 

Юрій Ярмощук

26 січня, 2019