У Вінниці водій іномарки заблокував рух трамваїв (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці водій іномарки заблокував рух трамваїв (ФОТО)

Сталося це сьогодні, 21 серпня. Через водія Peugeot у годину пік на вул. Пирогова у Вінниці тимчасово зупинилися трамваї. Причина банальна: свій автомобіль він припаркував таким чином, що трамваї не могли проїхати. У цей час, а це сталося близько 9-ї ранку, чимало пасажирів поспішали на роботу. Їм довелося скористатися іншими видами транспорту чи добиратися пішки.

Сталося це сьогодні, 21 серпня. Через водія Peugeot у годину пік на вул. Пирогова у Вінниці тимчасово зупинилися трамваї. Причина банальна: свій автомобіль він припаркував таким чином, що трамваї не могли проїхати. 

У цей час, а це сталося близько 9-ї ранку, чимало пасажирів поспішали на роботу. Їм довелося скористатися іншими видами транспорту чи добиратися пішки.

На місце пригоди викликали поліцію. Певно, неуважному водію доведеться сплатити штраф. Можливо, й відшкодувати збитки Вінницькій транспортній компанії, оскільки через нього рух був паралізований близько 20 хвилин.

Водії трамваїв кажуть, що на цій ділянці вулиці Пирогова, і не лише там, слід встановити запобіжну огорожу, оскільки схожі пригоди трапляються доволі часто.


 

Юрій Ярмощук

21 серпня, 2018