У Вінниці вночі упіймали п'яного водія, який возив з собою кастет та пістолет з набоями

Новини Вінниці / У Вінниці вночі упіймали п'яного водія, який возив з собою кастет та пістолет з набоями

Цього молодого вінничанина, який уніч на 18 травня кудись їхав на легковику Daewoo Nexia, патрульні зупинили на вул. С. Зулінського – через те, що він порушив ПДР. Як з'ясувалося, він був п'яний – концентрація алкоголю у його крові втричі перевищувала норму. Зазирнувши у салон його іномарки, правоохоронці помітили металеву штуковину, яку у магазинах не продають. Вона була дуже схожа на кастет. Але це ще не все: між передніми сидіннями лежав й травматичний пістолет з патронами. Патрульні «передали» озброєного водія оперативникам. Ті з'ясовуватимуть, для чого він возив у салоні кастет й чи має дозвіл на «травматик». До речі, за зберігання кастету його можуть запроторити за грати на 3 роки. А от за травматичний пістолет, як зазначає відділ комунікації обласної поліції, якщо на нього немає необхідних документів, він нестиме адміністративну відповідальність.

Цього молодого вінничанина, який уніч на 18 травня кудись їхав на легковику Daewoo Nexia, патрульні зупинили на вул. С. Зулінського – через те, що він порушив ПДР. Як з'ясувалося, він був п'яний – концентрація алкоголю у його крові втричі перевищувала норму.
Зазирнувши у салон його іномарки, правоохоронці помітили металеву штуковину, яку у магазинах не продають. Вона була дуже схожа на кастет. Але це ще не все: між передніми сидіннями лежав й травматичний пістолет з патронами.
Патрульні «передали» цього озброєного 25-річного водія оперативникам. Ті з'ясовуватимуть, для чого він возив у салоні кастет й чи має дозвіл на «травматик». До речі, за зберігання кастету його можуть запроторити за грати на 3 роки. А от за травматичний пістолет, як зазначає відділ комунікації обласної поліції, якщо на нього немає необхідних документів, він нестиме адміністративну відповідальність.
 

Юрій Ярмощук

19 травня, 2018