У Вінниці вкотре шукають Анну Тіхонову

Новини Вінниці / У Вінниці вкотре шукають Анну Тіхонову

Цю п'ятнадцятирічну вінницьку школярку шукають не вперше. Як повідомляв NaПарижі, у середині січня цього року вона також несподівано зникла, а за кілька днів її знайшли живою й здоровою у квартирі її приятеля. До того вона теж несподівано залишала свою домівку, не попереджаючи рідних. Цього разу дівчина не повернулася додому зі школи – це трапилося 27 вересня. А минулої суботи, 29 вересня, її зафіксували відеокамери у магазині АТБ на вул. Пирогова у Вінниці. Анна була з трьома невідомими. Правоохоронці просять допомогти встановити її місцеперебування. Повідомити про неї можна за номерами: 102, (0432) 594099, 093-227-01-51. У момент зникнення була одягнена в світлу футболку, штани чорного кольору з білими смугами, кофту довгу чорного кольору та кросівки чорного кольору. При собі мала чорний рюкзак.

Цю п'ятнадцятирічну вінницьку школярку шукають не вперше. Як повідомляв NaПарижі, у середині січня цього року вона також несподівано зникла, а за кілька днів її знайшли живою й здоровою у квартирі її приятеля. До того вона теж несподівано залишала свою домівку, не попереджаючи рідних.

Цього разу дівчина не повернулася додому зі школи – це трапилося 27 вересня. А минулої суботи, 29 вересня, її зафіксували відеокамери у магазині АТБ на вул. Пирогова у Вінниці. Анна була з трьома невідомими.

Правоохоронці просять допомогти встановити її місцеперебування. Повідомити про неї можна за номерами: 102, (0432) 594099, 093-227-01-51. У момент зникнення була одягнена в світлу футболку, штани чорного кольору з білими смугами, кофту довгу чорного кольору та кросівки чорного кольору. При собі мала чорний рюкзак.


 

Юрій Ярмощук

2 жовтня, 2018