У Вінниці відкривається унікальний онлайн-ресторан: SMILEFOD запускає в роботу свою п'яту філію

Новини Вінниці / У Вінниці відкривається унікальний онлайн-ресторан: SMILEFOD запускає в роботу свою п'яту філію

Всеукраїнська мережа ресторанів доставки їжі SMILEFOD відкрила для своїх клієнтів новий ресторан – п'ята філія відкрилася у Вінниці.

Відвідати сайт онлайн ресторану можливо за посиланням - https://smilefood.vn.ua/. Перші були відкриті у Києві та трьох південних містах України: Миколаїв, Херсон та Одеса.

У 2013 році SMILEFOOD розпочав свою діяльність у сфері доставки їжі та став першим у країні. Ресторанна кухня доставки – це не традиційний формат закладу та важливим залишається зберегти принципи роботи. Завдяки важливим аспектам роботи онлайн-ресторану свіжість та якість приготування страви залишається на найвищому рівні. У SMILEFOOD готують лише під клієнта. Гості та мешканці міста зможуть замовити найсвіжіші суші 24∕7.

Бренд-кухар ресторану SMILEFOOD Юрій Ковриженко працює у мережі з 2021 року. За високий професіоналізм та вміння його нагородили на премії Global Chef Awards.

Гості та мешканці міста Вінниці зможуть купити оригінальні страви безпосередньо від Юрія Ковриженка, створеними за власними рецептами. Різноманітність меню дозволить задовольнити кожного клієнта, у ньому є традиційні страви японської кухні, а також піца та інші страви.

Також у меню присутні страви, прийнятні для прихильників правильного харчування, бренд-шеф ресторану змінив деякі рецепти. Тепер для приготування піци використовується тісто на заквасці, тобто без дріжджів. Завдяки цьому калорійність страви зведена до мінімуму.

Засновник компанії SMILEFOOD упровадив у роботу технологію японського управління Kaizen. «Це дозволило підвищити якість наших послуг, адже основна місія компанії: зробити їжу насолодою», – каже Олександр Соколов. Багато відомих брендів використовують цю технологію в роботі, що доводить її результативність

Система лояльності ресторану дозволить клієнтам накопичувати бонуси від покупки. Вінничани зможуть заробляти після реєстрації в системі SMILEFOODER та оформлення першого замовлення. Тільки для нових клієнтів SMILEFOOD створено акцію: при першому замовленні рол у подарунок.

SMILEFOOD – мережа ресторанів, що займається доставкою готових страв силами власної кур'єрської служби. Всі заклади працюють лише онлайн. Засновником всеукраїнської мережі із головним офісом в Одесі є Олександр Соколов. Ресторан має сертифікати стандартів ISO-22000:2018 та НАССР.
У 2020 році (у період жорстких карантинних обмежень) компанія організовувала доставку свіжої їжі до лікарень та інших об'єктів медичної сфери на території Одеси та області.

admin

21 лютого, 2022