У Вінниці відбувся грандіозний концерт колективу «Prime Orchestra»

Новини Вінниці / У Вінниці відбувся грандіозний концерт колективу «Prime Orchestra»

Екстраординарний музичний колектив «Prime Orchestra» порадував вінничан блискучим симфо-шоу «Світові хіти». Музиканти дивували яскравою та оригінальною інтерпретацією не лише улюблених пісень мільйонів, але й незвичайним живим звучанням симфонічного оркестру, сучасними технологіями, унікальним аранжуванням. Особливою гордістю колективу по праву можна назвати харизматичних вокалістів Олену Лісняк та Андрія Кудінова.

Екстраординарний музичний колектив «Prime Orchestra» порадував вінничан блискучим симфо-шоу «Світові хіти». Музиканти дивували яскравою та оригінальною інтерпретацією не лише улюблених пісень мільйонів, але й незвичайним живим звучанням симфонічного оркестру, сучасними технологіями, унікальним аранжуванням.

Особливою гордістю колективу по праву можна назвати харизматичних вокалістів Олену Лісняк та Андрія Кудінова.

Величезний оркестр працював як цілісний організм, що створив унікальне зібрання чотирьох потужних стихій: року, електроніки, поп і класичної музики. Керував даним процесом диригент Денис Дорошенко, який не лише вмудрявся тримати під контролем чималу кількість музикантів, а й знаходив контакт з публікою.

На сцені в складі оркестру, крім традиційних музикантів, також виступили ді-джей і рок-бенд. Музиканти подарували добре відомим композиціям нове життя, а глядачам - можливість відкрити незвідані сторони легендарних хітів. На жаль, повністю зал не був заповнений, лише 80%, однак справжні цінителі мистецтва залишилися задоволені не лише почутим, а й побаченим. Справжнім подарунком для шанувальників року став вихід на біс Андрія Кудінова, а деяких він навіть шокував. Вокаліст в ефектному образі виконав хіт групи Rammstein.

Крім цього, музиканти  привезли з собою цікаву забавку для глядачів - величезні жовті кулі, які «залетіли» в зал на фінальних піснях основної частини програми. Справжні меломани отримали свою порцію радісних моментів, які безперечно запам'ятаються глядачам не на один день.

Новини Вінниці / У Вінниці відбувся грандіозний концерт колективу «Prime Orchestra»Новини Вінниці / У Вінниці відбувся грандіозний концерт колективу «Prime Orchestra»Новини Вінниці / У Вінниці відбувся грандіозний концерт колективу «Prime Orchestra»Новини Вінниці / У Вінниці відбувся грандіозний концерт колективу «Prime Orchestra»Новини Вінниці / У Вінниці відбувся грандіозний концерт колективу «Prime Orchestra»Новини Вінниці / У Вінниці відбувся грандіозний концерт колективу «Prime Orchestra»Новини Вінниці / У Вінниці відбувся грандіозний концерт колективу «Prime Orchestra»
Ірина Заіковата

15 квітня, 2019