У Вінниці відбудеться третій благодійний боулінг-турнір «Сонячний Кубок Поділля»

Новини Вінниці / У Вінниці відбудеться третій благодійний боулінг-турнір «Сонячний Кубок Поділля»

У суботу, 23 березня, майже два десятки команд у Вінниці гратимуть у боулінг заради «сонячних дітей». Благодійний турнір «Сонячний Кубок Поділля 2019» приурочений до дня захисту людей з синдромом Дауна. Гратимуть вінничани з різних сфер діяльносі. Одні в житті займаються спортом, політикою чи бізнесом, інші працюють у медичній, освітній чи культурній галузях. Одна з команд буде сформована виключно із містян із генетичним захворюванням( додатковою хромосомою). Загалом за головний кубок змагатимуться понад 300 учасників.

У суботу, 23 березня, майже два десятки команд у Вінниці гратимуть у боулінг заради «сонячних дітей». Благодійний турнір «Сонячний Кубок Поділля 2019» приурочений до дня захисту людей з синдромом Дауна. Гратимуть вінничани з різних сфер діяльносі. Одні в житті займаються спортом, політикою чи бізнесом, інші працюють у медичній, освітній чи культурній галузях. Одна з команд буде сформована виключно із містян із генетичним захворюванням ( додатковою хромосомою). Загалом за головний кубок змагатимуться понад 300 учасників.

«Головна мета проекту - пропаганда толерантного ставлення, відкритості та підтримки сімей, в яких є діти з особливими потребами, розвіювання негативних стереотипів та демонстрація можливостей бути повноцінними членами суспільства», - розповіли у ГО «Вінниця ДАУН СИНДРОМ».

Урочисте відкриття турніру заплановане на 11.00 у торгово-розважальному центрі «Мегамолл».

Під час всього заходу працюватиме локація для бажаючих долучитися до всесвітнього флешмобу #LOTSOFSOCKS, придбати оригінальні різнокольорові шкарпетки, дизайн яких є абсолютно однаковим у всіх країнах учасниках акції, зробити фото, поспілкуватися і виявити свою прихильність діткам з синдромом Дауна.

Виручені під час «Сонячного Кубку Поділля 2019» кошти підуть на реалізацію програми профорієнтації підлітків з синдром Дауна, а також на облаштування навчального простору та створення доступних умов для навчання дітей.

 

Саша Григоровська

14 березня, 2019