У Вінниці в листопаді патрульні виписали до 30 протоколів на водіїв, що паркувалися на місцях для інвалідів

Новини Вінниці / У Вінниці в листопаді патрульні виписали до 30 протоколів на водіїв, що паркувалися на місцях для інвалідів

З початку листопада вінницькі патрульні виписали постанови про адмінправопорушення на трьох десятків водіїв, які паркували власні автівки на місцях, призначених для інвалідів. Звісно, це лише вершина айсбергу, але поступово саме такими засобами можна «перевиховувати» людей.

З початку листопада вінницькі патрульні виписали постанови про адмінправопорушення на трьох десятків водіїв, які паркували свої автівки на місцях, призначених для інвалідів. Звісно, це лише вершина айсбергу, але поступово саме такими засобами можна «перевиховувати» людей.

Як зазначається на сторінці Facebook управління патрульної поліції Вінниччини, з 1-го по 12 листопада інспектори виписали постанови на 30-х кермувальників. Правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 122 КУпАП (зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях для інвалідів), тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 1020 до 1700 грн.

Зазначимо, що у центрі Вінниці паркування на «інвалідних» місцях є чи ненайпоширинішим явищем. Можливо, патрульні частіше виписували протоколи, але не завжди є час дочекатися водіїв.