У Вінниці в квартирі загорілася ялинка, на місце пригоди прибули три одиниці спецтехніки

Новини Вінниці / У Вінниці в квартирі загорілася ялинка, на місце пригоди прибули три одиниці спецтехніки

Один з головних атрибутів новорічних свят після їх завершення додав клопоту одній з вінницьких родин. Трапилася ця пригода учора, 26 січня, в квартирі багатоповерхівки на вулиці 600-річчя. «О 19:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення у під’їзді на вул.600-річчя в м. Вінниця. Прибувши до місця виклику, бійці ДПРЧ-1 встановили, що на восьмому поверсі дев’ятиповерхового будинку в одній із кімнат сталось загорання новорічної ялинки. О 19:57 пожежу локалізували, 19:58 ліквідували. Вогнем пошкоджено деякі домашні речі», – повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області. До речі, до ліквідації цієї пожежі були залучені три спецавтомашини та майже десяток рятувальників. Ймовірна ж причина загоряння ялинки проста – коротке замкнення електромережі. Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці загорілася кімната у гуртожитку, через що постраждало троє студентів.

Один з головних атрибутів новорічних свят після їх завершення додав клопоту одній з вінницьких родин. Трапилася ця пригода учора, 26 січня, в квартирі багатоповерхівки на вулиці 600-річчя.

«О 19:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення у під’їзді  на вул.600-річчя в м. Вінниця. Прибувши до місця виклику, бійці ДПРЧ-1 встановили, що на восьмому поверсі дев’ятиповерхового будинку в одній із кімнат сталось загорання новорічної ялинки. О 19:57 пожежу локалізували, 19:58 ліквідували. Вогнем пошкоджено деякі домашні речі», – повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

До речі, до ліквідації цієї пожежі були залучені три спецавтомашини та майже десяток рятувальників. 

Ймовірна ж причина загоряння ялинки проста – коротке замкнення електромережі.

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці загорілася кімната у гуртожитку, через що постраждало троє студентів. 

Юрій Ярмощук

27 січня, 2019