У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)

Сани запряжені парою оленів,вертеп та різноманітні ялинки і символ 2019 року ручної роботи презентовано на виставці, яку розгорну у холі Вінницької міської ради. Експозицію на новорічну тематику вже не перший рік представлять у мерії. Автори та творці робіт, які тут експонуються школярі вінницьких шкіл, вихованці садочків та позашкільних закладів Вінниці та їх наставники.

Сані, запряжені парою оленів, вертеп та різноманітні ялинки і символ 2019 року ручної роботи презентовано на виставці, яку розгорну у холі Вінницької міської ради. Експозицію на новорічну тематику вже не перший рік представлять у мерії.  Автори та творці робіт, які тут експонуються, є школярами вінницьких шкіл, вихованці садочків  та позашкільних закладів Вінниці та їх наставники.

Загалом тут представлено більше сотні робіт, які перемогли у конкурсі новорічних композицій «Зимова феєрія - 2018». Кращі роботи конкурсу відібрані для виставки, а переможці отримають ще й подарунки. У міському бюджеті на це передбачено 12 000,00 грн. Відповідне рішення виконавчий комітет прийняв у листопаді 2018 року.

 

Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в холі мерії з новорічних робіт школярів та дошколяриків створили «Зимову феєрію» (ФОТО)