У Вінниці упіймали дуже п'яного водія іномарки, що лаявся й хотів утекти з місця ДТП (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці упіймали дуже п'яного водія іномарки, що лаявся й хотів утекти з місця ДТП (ФОТО)

Учора пізно ввечері сталася ДТП на вул. Пирогова у Вінниці. Там зіткнулися Volkswagen Passat та Skoda Fabia. Свідками аварії були й патрульні. Водій першого легковика був дуже п'яний.

Учора пізно ввечері сталася ДТП на вул. Пирогова у Вінниці. Там зіткнулися Volkswagen Passat та Skoda Fabia. Свідками аварії були й патрульні. Водій першого легковика був дуже п'яний. Результати здійсненого у медичному закладі тесту засвідчили, що рівень алкоголю у його крові майже удесятеро перевищував допустиму норму. Ніхто з учасників ДТП не отримав травм, а от автомобілі доведеться ремонтувати.
Водій Volkswagen Passat казав патрульним, що за кермом був не він, а його приятель. Однак свідки пригоди відразу спростували його слова. Натомість почули з його уст багато нецензурних слів. Затим цей 25-річний чоловік вирішив залишити місце ДТП, що й змусило патрульних його затримати та доставити у медзаклад, де було доведено, що він п'яний.  
Як повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини, на цього правопорушника склали 4 протоколи: за вчинення ДТП, за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, за те, що не мав при собі жодних документів та за дрібне хуліганство. Його ж автівка нині знаходиться на арештмайданчику. 


 

Юрій Ярмощук

10 квітня, 2018