У Вінниці у таксі хтось забув бойову гранату

Новини Вінниці / У Вінниці у таксі хтось забув бойову гранату

Цю небезпечну річ виявив пасажир таксі. Сталося це на площі Привокзальній учора ввечері. Граната знаходилася у кишені дверцят. Там же знаходився й запал, який лежав окремо. Таксист не міг пояснити, звідки у його автомобілі взялася граната.

Цю небезпечну річ виявив пасажир таксі. Сталося це на площі Привокзальній учора ввечері. Граната знаходилася у кишені дверцят. Там же знаходився й запал, який лежав окремо.

Таксист не міг пояснити, звідки у його автомобілі взялася граната. Тож залишається припускати, що її забув хтось з пасажирів. Хоча, можливо, що це й не так.

На місце пригоди прибули вибухотехніки, які й вилучили цю річ. Звісно, перед цим правоохоронці подбали про заходи безпеки.

Відділ комунікації поліції Вінниччини повідомив, що наразі поліцейські в рамках відкритого кримінального провадження за ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) встановлюють особу, причетну до цього правопорушення. Господарю гранати загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

 
 

Юрій Ярмощук

26 липня, 2018