У Вінниці триває голосування за кращі проекти програми "Бюджет громадських ініціатив"

Новини Вінниці / У Вінниці триває голосування за кращі проекти програми "Бюджет громадських ініціатив"

У Вінниці з 1 по 15 жовтня 2019 року проходить голосування за проекти в рамках програми "Бюджет громадських ініціатив" на 2020рік! Щорічно, жителі міста обирають кращі на їх думку проекти (два великих і два малих), та голосують за них у цнтрах адміністративних послуг «Прозорий офіс», на сайті Вінницької міської ради чи у бібліотеках нашого міста.

У Вінниці з 1 по 15 жовтня 2019 року проходить голосування за проекти в рамках програми "Бюджет громадських ініціатив" на 2020 рік! Щорічно, жителі міста обирають кращі на їх думку проекти (два великих і два малих), та голосують за них у центрах адміністративних послуг «Прозорий офіс», на сайті Вінницької міської ради чи у бібліотеках нашого міста.

Як стало відомо зі списку зареєстрованих проектів, давно відомий нашим читачам мікрорайон Олієжиркомбінату, який з року в рік отримує перемогу та гроші від мерії міста на реалізацію своїх ідей, і в цей раз зареєстрував проекти. І не тільки він... Околиці міста тех мають бути охайними і привабливими. Комфортними для проживання.

Проголосувати можна:

 

Ірина Заіковата

10 жовтня, 2019