У Вінниці судитимуть кураторів борделів, де клієнтками були жінки

Новини Вінниці / У Вінниці судитимуть кураторів борделів, де клієнтками були жінки

У прокуратурі Вінницької області підготували та скерували до суду обвинувальний акт щодо чотирьох осіб, яких підозрюють в утриманні будинків розпусти, де працювали чоловіки. За матеріалами слідства, мережу притонів вони тримали у Вінниці та Хмельницькому.

У прокуратурі Вінницької області підготували та скерували до суду обвинувальний акт щодо чотирьох осіб, яких підозрюють в утриманні будинків розпусти, де працювали чоловіки. За матеріалами слідства, мережу притонів вони створили у Вінниці та Хмельницькому.  

Як зазначається у релізі прес-служби прокуратури області, мережа з надавання інтимних послуг у 2017 році маскувалася під масажні салони, де за пристойну платню послуги надавалися жінкам.

Дії кураторів незаконного бізнесу кваліфіковано за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 3, 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 302, ч. 2 ст. 303 КК України (організація створення та утримання місць розпусти вчинені за попередньою змовою групою осіб, з метою наживи,  сутенерство вчинене  за попередньою змовою групою осіб). 

Макс Мельник

11 грудня, 2018