У Вінниці суд залишив під вартою чоловіка, який розбещував малолітню доньку і знімав з нею порно

Новини Вінниці / У Вінниці суд залишив під вартою чоловіка, який розбещував малолітню доньку і знімав з нею порно

Вінницький апеляційний суд вирішив залишити під вартою військового, якого звинувачують у виготовленні відео та фото порнографічного характеру із залученням власної малолітньої доньки. Віктор, а саме так звуть підозрюваного проживає у місті Гнівань, що на Вінниччині, саме там його затримали правоохоронц

Вінницький апеляційний суд вирішив залишити під вартою військового, якого звинувачують у виготовленні відео та фото порнографічного характеру із залученням власної малолітньої доньки. Віктор, а саме так звуть підозрюваного, проживає у місті Гнівань, що на Вінниччині, саме там його затримали правоохоронці.

Чоловіка обгрунтовано підозрюють у виготовленні та розповсюдженні порнографічної продукції.  В ході обшуків у нього було знайдено відеокамеру, фотоапарат, ноутбуки, жорсткі диски, флешносії. Відомо, що підозрюваний проходив службу у війсь­ковій частині 3028 у Кали­нівці на посаді офіцера оперативного призначення 7 років тому назад.

Саме тоді він і почав  глумитися на власною донькою – оголював статеві органи, імітував статевий акт, знімаючи все це на фото чи відеокамеру. Правоохоронці знайшли у підозрюваного 278 фотознімків да 2 відео.

«Продукцію» чоловік розміщував на спеціальних сайтах, доступ до яких мають ніби лише за кордоном. Чоловіка здав його «колега» з РФ, якого виявили спецслужби Австралійського Союзу.

Далі розпочалась доволі кропітка робота вже української кіберполіції. За фотографією дитини вони встановити її прізвище та дані. Також дослідили позакадровий голос, і дійшли висновку, що дитину розбещує її батько. В червні 2019 року внесли відомості внесли до ЄРДР й зібрали докази.

У листопаді чоловіка затримали. Вінницький міський суд визначив міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб.  Чоловік не погодився й подав апеляцію, де просив домашній арешт чи можливість внесення застави. Суд в апеляції відмовив. Також на чоловіка чекає психіатрична експертиза.

Зазначимо, за дивним збігом обставин, «розбещувачі» чи «гвалтівники», а точніше, люди, які підозрюються у таких злочинах, коли опиняються за гратами у Вінниці, довго не живуть.

Марина Карабай

6 грудня, 2019