У Вінниці створюють мережу автоматів з продажу води (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці створюють мережу автоматів з продажу води (ФОТО)

Чимало вінничан, і не лише, не вживають воду з кранів, оскільки вона має неприємний запах. Натомість купують її у крамницях, набирають у громадських криницях, хоча до якості останньої чимало питань – NaПарижі нещодавно повідомляв про результати досліджень якості води з вінницьких криниць. Дехто вдома користується різними приладами для очистки води. А хтось купує очищену воду, яку одна з вінницьких фірм не один рік привозить за чітким графіком у двори багатоповерхівок. Адже ціна одного літра у них помітно дешевше, ніж у магазинах. Утім, аби придбати цю воду треба прийти у певний час у визначене місце, де протягом години стоїть машина з нею. А це, погодьтеся, не завжди зручно для покупців. Утім, ця проблема незабаром зникне. Ця виробничо-торгова фірма вирішила створити у місті мережу автоматів з продажу води. Тож набрати її у флягу чи каністру можна буде у будь-який час.

Чимало вінничан, і не лише, не вживають воду з кранів, оскільки вона має неприємний запах. Натомість купують її у крамницях, набирають у громадських криницях, хоча до якості останньої чимало питань – NaПарижі нещодавно повідомляв про результати досліджень якості води з вінницьких криниць.

Дехто вдома користується різними приладами для очистки води. А хтось купує очищену воду, яку одна з вінницьких фірм не один рік привозить за чітким графіком у двори багатоповерхівок. Адже ціна одного літра у них помітно дешевше, ніж у магазинах. Утім, аби придбати цю воду треба прийти у певний час у визначене місце, де протягом години стоїть машина з нею. А це, погодьтеся, не завжди зручно для покупців.

Утім, ця проблема незабаром зникне. Ця виробничо-торгова фірма вирішила створити у місті мережу автоматів з продажу води. Тож набрати її у флягу чи каністру можна буде у будь-який час. 

Автомати з продажу води вже встановлюють у дворах багатоповерхівок. Працівники цією комерційної структури кажуть, що такі автомати вже з'явилися у мікрорайоні Вишенька. Встановлюватимуть їх й у інших районах Вінниці. Про точну кількість поки невідомо, можна припустити, що їх буде не менше сотні.

Користуватися ними просто. Утім, певні проблеми можуть спричинити хіба що місцеві вандали, схожі на тих, що не люблять «уважних школярів».

 
 

Юрій Ярмощук

28 вересня, 2018