У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітом

Новини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітом

У Вінниці техніка продовжує очищати місто від снігу. Прибирати вулиці почали ще вчора і досі працюють, адже снігопад припиняється. За словами директора КП «Вінницьке шляхове управління» Володимира Чорновола розчищати дороги та тротуари під час снігопаду вийшло 40 одиниць техніки.

У Вінниці техніка продовжує очищати місто від снігу. Прибирати вулиці почали ще вчора і досі працюють, адже снігопад не припиняється. За словами директора КП «Вінницьке шляхове управління» Володимира Чорновола, розчищати дороги та тротуари під час снігопаду вийшло 40 одиниць техніки. 

"Проблем із очисткою доріг майже не було, але є такі місця, де мешканці залишали свої автомобілі на узбіччях, через що в повному обсязі не дають техніці працювати і комунальки не могли розчистити вулиці, а лише одну частину. Але таких вулиць не багато, двори розчищені, вулиці проїзні", -зазначив Володимир Чорновол.

За його словами, комунальники використовують не лише піско-соляну суміш, а й бішофіт - природний протиожеледний реагент у формі кристалів. Його цієї зими у Вінниці закупили вперше.

"На сьогодні використовуємо протиожиледну суміш, яка була закуплена раніше. Бішофітом посипають парки, сквери і площі. Бішофіт більш екологічний, він не так псує взуття вінничан. Для очищення площ і скверів його достатньо", - каже Володимир Чорновол.

 

Новини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітомНовини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітомНовини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітомНовини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітомНовини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітомНовини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітомНовини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітомНовини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітомНовини Вінниці / У Вінниці сквери і площі почали посипати бішофітом