У Вінниці сімейного дебошира вгамовували за допомогою газу, один з патрульних – постраждав

Новини Вінниці / У Вінниці сімейного дебошира вгамовували за допомогою газу, один з патрульних – постраждав

Удосвіта вінничанка зателефонувала до поліції та повідомила, що її нетверезий чоловік погрожує їй вбивством. Патрульні, діставшись місця пригоди, це сталося позавчора у квартирі будинку на вул. Литвиненко-Вольгемут, побачили злякану жінку, її дитину та агресивно налаштованого чоловіка. Коли його дружина спробувала вийти з квартири, щоб на період сімейної «кризи» переїхати до своєї матері, то коханий намагався вдарити її. Патрульним довелося застосувати силу, аби вона з дитиною змогли вийти на вулицю. Дебоширу це не сподобалося: схопивши кахельну плитку, він вдарив по голові одного з правоохоронців. Його напарник застосував сльозогінний газ та викликав підмогу. Чоловіка вгамували та вдягнули на руки кайданки.

Удосвіта вінничанка зателефонувала до поліції та повідомила, що її нетверезий чоловік погрожує їй вбивством. Патрульні, діставшись місця пригоди, це сталося позавчора у квартирі будинку на вул. Литвиненко-Вольгемут, побачили злякану жінку, її дитину та агресивно налаштованого чоловіка.

Коли його дружина спробувала вийти з квартири, щоб на період сімейної «кризи» переїхати до своєї матері, то коханий намагався вдарити її. 
Патрульним довелося застосувати силу, аби вона з дитиною змогли вийти на вулицю. Дебоширу це не сподобалося: схопивши кахельну плитку, він вдарив по голові одного з правоохоронців. Його напарник застосував сльозогінний газ та викликав підмогу. Чоловіка вгамували та вдягнули на руки кайданки. 

Тепер його чекає суд. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ст. 342 (опір працівникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю або військовослужбовцеві) та ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу Україні. Цьому 40-річному вінничанину загрожує до 5 років ув'язнення.
 

Юрій Ярмощук

18 жовтня, 2018