У Вінниці шукають орендаря будівлі для облаштування дитячого садка

Новини Вінниці / У Вінниці шукають орендаря будівлі для облаштування дитячого садка

Триповерхову будівлю департамент комунального майна Вінницької міськради готовий на 15 років передати в оренду для розміщення там дошкільного закладу. Місце перспективне. Майже центр Вінниці.

Триповерхову будівлю департамент комунального майна Вінницької міськради готовий на 15 років передати в оренду для розміщення там дошкільного закладу. Місце перспективне. Майже центр Вінниці.

Як зазначається на сайті мерії, оголошено конкурс для визначення переможця на укладення договору оренди на вільне приміщення. Об’єкт розташовано за адресою вул. Трамвайна, 3-б, його площа -1,7 тис м2. Стартова орендна платня за перший місяць складає 10,7 тис грн. плюс ПДВ.

Від учасника конкурсу та майбутнього орендаря вимагають серед іншого:  

  • забезпечити функціонування в закладі не менше 5 груп, з них не менше 1 групи для дітей раннього віку (до 3-х років);
  • забезпечити наповнення закладу дитячим контингентом, яке має складати не менше проектної потужності (100 дітей) з можливим досягненням наповнення закладу до 150 дітей, при цьому, не менше 20% дитячого контингенту - мешканці мікрорайону, де розміщений заклад (тобто «Слов’янка», поблизу ЖК «Авалон 5»), які мають бути зараховані до закладу на підставі угоди про надання освітніх послуг, укладеної між закладом освіти приватної форми власності та департаментом освіти Вінницької міської ради;
  • здійснити комплектування приміщення необхідним обладнанням, устаткуванням та інвентарем для організації освітнього процесу до 25 грудня 2019 року;
  • зберегти цільове призначення будівлі - будівля має використовуватись виключно як заклад дошкільної освіти для надання послуг дошкільної освіти;
  • провести за власний рахунок виготовлення незалежної (експертної) оцінки об'єкта протягом місяця з дати укладення договору оренди, подати виконавчому комітету міської ради на затвердження звіт про оцінку майна з висновками про його вартість та перейти на новий розрахунок орендної плати (у разі збільшення).

Прийняття документів від заявників на участь в конкурсі здійснюється до 28 листопада 2019 року включно. Засідання конкурсної комісії відбувається через три робочі дні після закінчення терміну прийняття заяв. Дата проведення конкурсу може змінюватися.

Олеся Рудницька

27 листопада, 2019