У Вінниці шукають дівчину, яка зникла кілька днів тому

Новини Вінниці / У Вінниці шукають дівчину, яка зникла кілька днів тому

Звати цю вісімнадцятирічну вінничанку Ксена Богомолова. Зникла вона 16 жовтня – з дому пішла, а назад не повернулася. Нині її шукають працівники карного розшуку Вінниччини. Просять повідомити про її місцезнаходження чи поділитися будь-якою інформацією, що допоможе її знайти. У відділі комунікації поліції Вінниччини повідомили прикмети зниклої: зріст 168- 170 см, повної тілобудови, обличчя кругле, волосся пряме до плечей, брови прямі густі, ніс прямий, губи тонкі, очі карі. Була одягнена у чорну сукню, чорне взуття. При собі мала чорну лаковану сумку. Особлива прикмета: її ліва рука у лікті повістю не розгинається.

Звати цю вісімнадцятирічну вінничанку Ксена Богомолова. Зникла вона 16 жовтня – з дому пішла, а назад не повернулася. Нині її шукають працівники карного розшуку Вінниччини. Просять повідомити про її місцезнаходження чи поділитися будь-якою інформацією, що допоможе її знайти.

У відділі комунікації поліції Вінниччини повідомили прикмети зниклої: зріст 168- 170 см, повної тілобудови, обличчя кругле, волосся пряме до плечей, брови прямі густі, ніс прямий, губи тонкі, очі карі. Була одягнена у чорну сукню, чорне взуття. При собі мала чорну лаковану сумку. Особлива прикмета: її ліва рука у лікті повістю не розгинається.

   

 

 

 

 


 

Юрій Ярмощук

19 жовтня, 2018