У Вінниці школяр влаштував газову атаку, через що отруїлися 5 учнів

Новини Вінниці / У Вінниці школяр влаштував газову атаку, через що отруїлися 5 учнів

Конфлікт двох школярів 12 квітня закінчився тим, що один з них скористався у приміщенні газовим балончиком. Через перцевий газ постраждало шестеро дітей, близько 500 учнів та педагогів евакуйовано з будівлі, директорку школи визвали «на килим» у департамент освіти, а уроки було скасовано.

Конфлікт двох школярів 12 квітня закінчився тим, що один з них скористався у приміщенні газовим балончиком. Через перцевий газ постраждало п’ятеро дітей, близько 500 учнів та педагогів евакуйовано з будівлі, директорку школи визвали «на килим» у департамент освіти, а уроки було скасовано.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент стався о 13.30 на другому поверсі будівлі школи №9, що на вул. Брацлавській. Більше інших постраждав той школяр, проти якого і була влаштована «газова атака». Хлопця оглянули у лікарні та відпустили додому. 

У восьмикласника, який скористався газом, балончик забрали. Його мають дослідити експерти. Слідчо-оперативна група працює на місце подій. Заняття у школі не відновлювали. Після з’ясування всіх деталей у поліції обіцяли надати правову оцінку інциденту. Заяву у поліцію щодо вчинення хуліганських дій написала очільниця закладу.