У Вінниці серед ночі з п’ятиповерхівки через пожежу евакуювали 40 людей (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці серед ночі з п’ятиповерхівки через пожежу евакуювали 40 людей (ФОТО)

У ніч на 8 серпня у Вінниці сталася пожежа у житловому будинку №2 по проїзді Станіславського. Це – колишній гуртожиток. Рятувальникам повідомлення про займання надійшло о 2.43.

У ніч на 8 серпня у Вінниці сталася пожежа у житловому будинку №2 по проїзді Станіславського. Це – колишній гуртожиток. Рятувальникам повідомлення про займання надійшло о 2.43.

Як інформує пресслужба ГУ ДСНС у Вінницькій області, за підвищеним номером виклику на місце події було одразу направлено чергові караули державних пожежно-рятувальних частин м.Вінниці, а також відділення частини пожежно-спеціальної техніки на автодрабині.

З’ясувалось, що осередок пожежі - в коридорі на 4-му поверсі. Через сильне задимлення була загроза для мешканців квартир. Тому ланки газодимозахисної служби одразу ж розпочали евакуацію людей.

«Загалом було виведено із небезпечної зони та знято за допомогою драбин 40 осіб, серед яких 5 дітей. Рятувальники локалізували пожежу о 03:30, а ліквідували о 03:48. Вогнем знищено та пошкоджено вхідні двері кількох квартир, частину домашніх речей та меблів. Бійцям ДСНС вдалося запобігти загибелі та травмуванню людей, а також поширенню вогню на інші квартири. Від ДСНС до ліквідації пожежі залучалося 25 чоловік особового складу та 6 одиниць спецтехніки», - повідомляють у ГУ ДСНС.

Причина пожежі та сума завданих вогнем матеріальних збитків встановлюються.

Новини Вінниці / У Вінниці серед ночі з п’ятиповерхівки через пожежу евакуювали 40 людей (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці серед ночі з п’ятиповерхівки через пожежу евакуювали 40 людей (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці серед ночі з п’ятиповерхівки через пожежу евакуювали 40 людей (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці серед ночі з п’ятиповерхівки через пожежу евакуювали 40 людей (ФОТО)
Сергій Маламура

8 серпня, 2019